Hundar – bästa produkterna för promenad och hälsa!

För att din hund ska leva hälsosamt behöver du ha tillgång till bra mat och produkter som används dagligen. Det allra enklaste är förstås att köpa dem online och få dem levererade, men då gäller det att hitta den djurbutik som har det sortiment som du vill ha. Det råder ingen brist på djurbutiker på nätet, så frågan är vilken som passar bäst för dig och din hund.

Djurbutiker och sortiment

Det finns många djurbutiker online och speciellt för hundar och katter – våra mycket populära fyrbenta familjemedlemmar. Butikerna kan ha lite olika sortiment, några har mycket brett medan andra specialiserar sig. En djurbutik som sticker ut som annorlunda är Tinybuddy som väljer ut och provar fram de produkter de vill sälja till sina kunder. Det är produkter av mycket bra kvalitet och även till bra priser, butiken har i stort sett allt som du behöver till din hund eller katt. Här finns utrustning, selar och koppel, utmärkt luktfri kattsand och kvalitetsmat med mera – allt för promenad och hälsa.

Tinybuddy – ett bra val

Onlinebutiken Tinybuddy har funnits sedan 2016 och startade utifrån en tanke att skapa en annorlunda onlinebutik med djurtillbehör. Nu skulle det bli roligt att handla speciellt utprovade prylar till våra fyrbenta vänner! Tinybuddy är ett mindre privatägt bolag som ständigt jobbar för att hålla ett sortiment av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Man letar hela tiden efter produkter som håller måttet att presenteras för kunderna. Lagret är placerat i Gävle, en och en halv timme norr om Stockholm, och även om man beställer online går det bra att göra ett besök.

Bonusprogram

Tinybuddy har också ett roligt bonusprogram för sina kunder där man får en poäng per krona man handlar för. Du får bonuskoder hemskickade som gör att du får rabatt på produkter när du tjänat in ett visst antal poäng. Om du beställer för mer än 1000 kronor får du dubbla bonuspoäng.

Designa din egen reflexväst

Att du kan få tag på hälsokost i butiken är självklart. Här finns exempelvis fiskolja som är en viktig källa till livsnödvändiga omega-3-fettsyror, EPA och DHA – mycket viktigt för hundens celler, nervsystem, blod och musklernas rörlighet. Även katter kan dra nytta av detta på äldre dagar, de blir rörligare och mer dynamiska – och mår bättre. Inom motionssortimentet kan man exempelvis designa sin egen reflexväst. Västen är perfekt för att hålla din vän trygg och säker i mörkret. Här kan du välja färg och text med symboler. Tinybuddy söker just nu efter någon som kan producera västar i de allra minsta storlekarna eftersom man vill serva alla sina kunder.